
Patryk Puszkarz
Jestem absolwentem studiów magisterskich Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Aktualnie przyjmuję pacjentów online jak i stacjonarnie, oraz dzielę się również darmową wiedzą w internecie.
Regularnie biorę udział w szkoleniach i konferencjach, co pozwala mi na aktualną wiedzę oraz korzystanie z najnowszych badań.
Co mnie wyróżnia spośród innych dietetyków?
Przede wszystkim podczas współpracy z pacjentem, staram się opracować dla niego „idealny jadłospis”, w którym je to co lubi, poświęca tyle czasu na gotowanie ile chce, a przy okazji chudnie, oraz poprawia swoje wyniki badań krwi.
W diecie nie ma rzeczy zakazanych i często w jadłospisie umieszczam zwykłe kanapki, owsianki, frytki, domową pizzę a nawet słodycze.
Wszystko jest dla ludzi i liczy się całokształt naszej diety!
Oprócz współprac indywidulanych, zależy mi tez na darmowej edukacji, dlatego w social mediach tworzę darmowe poradniki, przepisy, spotkania na żywo i wskazówki jak radzić sobie z m.in. insulinoopornością.
W wolnych chwilach uwielbiam każdy rodzaj aktywności fizycznej (od pływania, tenisa po siłownię), a wieczorami przenoszę się do świata książek.